Web
Analytics

SOLD

Zwarte Percheron merrie.

Te koop : een driejarige onbeleerde zwarte Percheron merrie met een stokmaat van ongeveer 1.70m. Ze komt uit frankrijk, heeft een goede afstamming, officiële papieren en is geschikt als rij/koetspaard.

Ze is rustig en geduldig van aard, houdt van aandacht en schrikt niet snel. Is gewend aan bladblazers en tractoren. Maar heeft uiteraard wel een sterke lieve wil.
Ze wandelt braaf met je me, geeft haar hoeven al netjes voor het uitkrabben. Ze wordt bekapt zonder hoefstal. Ze is ontwormd, geënt en de afspraak met de tandarts om haar wolfkiesjes te verwijderen staat al gepland.

Door persoonlijke omstandigheden kan ik haar niet verder beleren. Zij is klaar om aan de slag te gaan. Voor haar zoek ik een nieuwe eigenaar die ervaring heeft met beleren.

Nu staat de lieve merrie nog in Groenekan maar na 30 april zal ze verhuizen naar iemand die haar “bomproof” zal maken en de basis training oppakt zoals grondwerk en dagelijks wennen aan klein en groot verkeer.
Het is een grote knuffelkont die ook erg leergierig is. Ze heeft geen stalgebreken, eczeem, geen luchtzuiger of voernijd.

Handelaren hoeven niet te reageren.

Voor nadere info stuur een bericht of bel met ‭06 55 33 83 06